Vacature

PHP Web Developer

The vacancy advertised here - in Dutch - is only relevant for people currently living in The Netherlands.


SafariBookings is internationaal gezien de grootste online marktplaats voor safari's naar Afrika. Ruim 1.500 tour operators van over de hele wereld bieden samen meer dan 4.500 reizen aan via onze website. SafariBookings.com heeft bijna 40.000 reviews verzameld.

We leggen de lat hoog als het gaat om usability, responsiveness en snelheid. Niet alleen voor de mensen die een reis zoeken, maar ook voor de bedrijven die zelf hun tours invoeren in ons backend systeem waarin administratie, betalingen en statistieken volledig zijn geautomatiseerd.

Ons gedreven team bestaat uit ervaren internetpioniers en specialisten die een gezamenlijke drijfveer hebben: Het beste safari boekingsplatform uitbouwen en nog beter maken. Er is dus nog genoeg te doen. :)


Wat bieden we je?

Waar we bij SafariBookings vooral trots op zijn, is dat we je de ruimte kunnen bieden om kwaliteit op te leveren. Geen onrealistische deadlines waardoor er concessies moeten worden gedaan. Het is pas goed als het goed is. We vergaderen zo min mogelijk, maar sparren elke dag genoeg om te zorgen dat onze neuzen dezelfde kant op blijven staan. Je denkt op alle fronten mee: van SEO tot SEA, van communicatie tot support, van planning tot uitvoering en van design tot data analyse.

Als programmeur werk je met de nieuwste web-technieken. Je krijgt de ruimte om zelf bij te leren en we leren ook graag van jou.

We bieden je een goed salaris, vrijheid om zelf je werktijden te bepalen, 25 vakantiedagen, pensioenopbouw, gratis lunch, goede koffie en thee, een ergonomische werkplek en periodiek een safari in Afrika. Ons kantoor bevindt zich in de Gruyterfabriek, het creatieve kloppende hart van Den Bosch vlakbij het station en het centrum. Makkelijk te bereiken met de auto, trein en/of fiets.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met minimaal 5 jaar werkervaring voor 32 tot 40 uur in de week. Een full-stack developer met een focus op PHP en frontend web development. Een teamplayer met goede communicatie skills (zowel Nederlands als Engels), die makkelijk zelfstandig taken voor zijn rekening neemt en verantwoordelijkheden naar zich toetrekt.

Must haves:

 • PHP
 • MVC Frameworks
 • HTML5 en CSS3
 • Sass of Less
 • JavaScript en jQuery
 • MySQL

Nice to haves:

 • Laravel
 • Git versiebeheer
 • Amazon Web Services (AWS)
 • Linux serverbeheer
 • Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en/of Sketch


Direct solliciteren?

Is dit jouw droombaan of heb je aanvullende vragen? Neem dan snel contact op met Dennis van Rooij, Lead Developer bij SafariBookings, via dennis@safaribookings.com of 073 - 70 70 929.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We are not interested in working with recruitment companies or recruiters – if you fall into one of those categories please do not contact us with regard to these job vacancies.

Teamuitje Ardennen
Remote werken
Teamuitje Tanzania